L’Ajuntament d’Adeje i Clece s’uneixen per afavorir la inserció laboral de col•lectius d’ocupabilitat difícil

L’Ajuntament d’Adeje i Clece s’uneixen per afavorir la inserció laboral de col•lectius d’ocupabilitat difícil

  • Signen un conveni per promoure la inserció laboral de persones amb discapacitat, persones víctimes de violència de gènere i persones en situació d’exclusió social
     

Madrid, novembre del 2014. L’Ajuntament d’Adeje, a través de l’àrea de Desenvolupament Local i Polítiques d’Ocupació, i Clece col•laboraran en la inserció de col•lectius d’ocupabilitat difícil en el municipi de Tenerife. Així ho han anunciat durant la signatura d’un conveni adreçat a promoure la integració de persones amb discapacitat, persones víctimes de violència de gènere i persones en situació d’exclusió social.

Amb una durada inicial d’un any, totes dues entitats s’han compromès a informar i proporcionar els recursos necessaris per executar correctament l’acord. L’objectiu comú és la inserció laboral directa dels  col•lectius esmentats a través de la incorporació de les persones candidates proposades als diferents processos de selecció i, si escau, contractar-les, segons les ofertes de treball de Clece.

Ermitas Moreira García, regidor responsable d’ocupació, ha assenyalat «que l’Ajuntament posarà, a disposició, els mitjans materials que calguin» i ha explicat que «l’acord se suma a les propostes d’ocupació amb empreses i entitats».

De la seva banda, Clece emmarca aquesta col•laboració en el compromís social de la companyia que té, entre els seus eixos principals, l’ocupabilitat i la integració laboral de col•lectius socialment vulnerables. En paraules de Braulio Hernández Lorenzo, de la direcció regional de Canàries de Clece, «la sostenibilitat del projecte empresarial, que ha mantingut el camí del creixement en els darrers 15 anys, és el que garanteix la continuïtat i el major abast d’aquest compromís. A les Canàries, l’últim any vam aconseguir augmentar la nostra plantilla en un 21% fins a arribar a superar els 4.000 treballadors».