Signat el contracte de neteja, manteniment i vigilància dels col•legis de Càceres

Signat el contracte de neteja, manteniment i vigilància dels col•legis de Càceres

25 de setembre del 2014. Clece s’ocuparà de la neteja, el manteniment i la vigilància dels col•legis de Càceres. La nova adjudicació s’ha formalitzat avui durant la signatura del contracte celebrada al consistori de la ciutat acte al qual han acudit Elena Nevat, alcaldessa de Càceres, i Francisco Lázaro, director de la Direcció Regional Centre de Clece.

Segons ha explicat Elena Nevado, Clece es farà càrrec, durant els dos propers cursos escolars, del servei de neteja d’edificis, del servei de reparació i manteniment d’equips i d’edificis i dels serveis de vigilància dels 17 centres escolars públics de Càceres. El contracte tindrà una durada de dos anys i es pot prorrogar fins a un total de quatre anys.

De la seva banda, Francisco Lázaro ha destacat que «Clece té una gran especialització i experiència en les activitats de neteja, manteniment i seguretat. I es bolcarà de ple en aquests treballs amb la finalitat de respondre a la confiança atorgada per prestar el servei».

Amb data d’inici d’1 d’octubre del 2014, la facturació per cànon serà de 873.893,41 euros l’any. A més, s’inclouen, com a treballs per a la valoració, el subministrament del combustible necessari per als sistemes de calefacció dels centres, una partida de despesa que es calcula en cap a 167.025 euros l’any. Com a millora de l’oferta, Clece aportarà una bossa econòmica de 80.000 euros l’any.

El Grup Clece fa diversos anys que presta els serveis de neteja, conservació i manteniment en més de 550 centres educatius, entre col•legis i escoles infantils, en prop de 40 universitats i en centres d’investigació. Aquesta adjudicació evidencia la confiança de les administracions en la feina i la professionalitat del Grup Clece, així com la capacitat de la companyia per gestionar persones i optimitzar recursos en l’execució de grans contractes.