Clece gestionarà el personal de suport de la Copa del Món de Bàsquet a Gran Canària

Clece gestionarà el personal de suport de la Copa del Món de Bàsquet a Gran Canària

  • Proveirà i coordinarà personal per donar suport als esdeveniments, les activitats i els programes previstos en l’organització del gran esdeveniment esportiu

5 d’agost del 2014. L’Institut Insular d’Esports, que pertany al Cabildo de Gran Canària, ha adjudicat, a la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Clece i SET Soluciones, el contracte «Treballs determinats de tasques de la Copa del Món de Bàsquet 2014». L’objecte del contracte és proveir i coordinar personal per donar suport als esdeveniments, les activitats i els programes previstos en l’organització del gran esdeveniment esportiu a la seu de Gran Canària del 30 d’agost al 14 de setembre.

A més de l’organització de la mateixa competició i d’alguns dels partits preparatoris de diverses seleccions, el contracte també inclou la realització d’esdeveniments i activitats de suport com l’organització de la zona de seguidors o fan zone. En concret, aquest espai se situarà al parc de Santa Catalina i serà el centre neuràlgic per a tots els aficionats. Amb un import de 164.612 euros, la UTE durà a terme un total de 16.800 hores de treball.

Serà la segona ocasió en què el Mundial de Bàsquet se celebri a Espanya i tindrà, com a seus dels diferents partits, les ciutats de Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada, Bilbao i Las Palmas de Gran Canaria. L’esdeveniment preveu atreure més de 600.000 aficionats i serà retransmès a 800 milions de persones a tot el món. «És un esdeveniment de projecció mundial amb la responsabilitat que això suposa. Estem realment il•lusionats amb el projecte i la nostra gran experiència en la gestió d’equips serà una garantia per cobrir qualsevol necessitat de personal que es derivi d’un esdeveniment de tal magnitud, fet que contribuirà a l’èxit de l’organització” ha declarat Albert Piñol, responsable del servei.

Amb una plantilla de més de 68.000 treballadors a l’Estat, Clece té una alta capacitat en la gestió d’equips. A les illes Canàries, la companyia compta avui dia amb més de 4.400 treballadors.