CLECE s’uneix a la cursa contra la pobresa

CLECE s’uneix a la cursa contra la pobresa

  • Una iniciativa d’Oxfam Intermón per recaptar donatius i mobilitzar la societat per un món millor.
  • Clece va participar en el desafiament esportiu de recórrer 100 quilòmetres en 32 hores amb el seu equip.
  • Amb convocatòria doble a Girona i Madrid, l’Oxfam Intermón Trailwalker va congregar, al nostre país, 493 equips inscrits i va aconseguir més de 942.000 euros en donatius.

4 d’agost del 2014. Coincidint amb la seva arribada per primera vegada a Madrid, Clece es va unir a la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker, celebrada el 5 de juliol. Una iniciativa de l’ONG Intermon Oxfam per recaptar donatius i mobilitzar la societat per un món millor. La cita va congregar 129 equips nacionals i internacionals entre els quals es trobava un equip de sis treballadors de Clece.

Després de diversos mesos d’entrenament, l’equip de Clece, integrat per quatre corredors i dues persones de suport, va aconseguir l’objectiu de completar satisfactòriament el gran desafiament esportiu de l’Oxfam Trailwalker: recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores. Amb la serra madrilenya d’escenari, els corredors van sortir de la localitat de Lozoya i van finalitzar a Rascafría, on Clece va aconseguir la 8a posició amb una marca de 17 hores i 22 minuts.

L’objectiu de l’activitat és lluitar contra la pobresa i la injustícia, per això els equips, a més de participar des del vessant esportiu, fan donacions econòmiques per col•laborar amb l’ONG en els seus projectes de cooperació, sensibilització i acció humanitària. La convocatòria de Madrid va venir precedida de la reeixida carrera celebrada a Girona, que va reunir 340 equips el mes d’abril passat. Entre les dues ciutats, la recaptació obtinguda ha estat de 942.000 euros destinats íntegrament als prop de 400 projectes de l’ONG arreu del món. En concret, Intermón Oxfam dedicarà la recaptació obtinguda al nostre país als projectes següents: Aigua per a Etiòpia; Aliments per a Burkina Faso; Justícia per a Nicaragua; Terra a la República Dominicana; Sanitat al Sudan del Sud, i Educació a Indonèsia.

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment promogut per Oxfam per recaptar donatius. Avui dia, és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments en 11 països. Al nostre país, ja se n’han celebrat quatre edicions, amb la participació de 1.133 equips i una recaptació superior als 2,5 milions d’euros.

La implicació de Clece en la cursa s’emmarca en la seva àmplia tasca social, adreçada principalment a col•lectius socialment vulnerables. Un compromís pel qual col•labora activament amb més de 200 associacions, fundacions i ONG.
 

Por favor acepta las cookies de marketing para poder ver este vídeo.