El Grup Clece i Nestlé Health Science estableixen una aliança per millorar l’atenció de les persones grans en l’àmbit de la nutrició

El Grup Clece i Nestlé Health Science estableixen una aliança per millorar l’atenció de les persones grans en l’àmbit de la nutrició

  • La col•laboració es basa en dos grans eixos: l’assessoria nutricional i la formació, que afegeix valor als serveis assistencials que el Grup Clece ofereix a la gent gran.

Madrid, 11 de juny del 2014. El darrer 30 de maig, el GRUP CLECE i NESTLÉ HEALTH SCIENCE van segellar un acord pel qual s’estableixen vies de col•laboració que afavoreixin la incorporació de millores en la gestió nutricional de les persones majors.

L’aliança es basa en dos grans eixos: l’assessoria nutricional i la formació, fet que permet que el GRUP CLECE es beneficiï de l’experiència de NESTLÉ HEALTH SCIENCE. En aquest sentit, a través del seu departament mèdic i del seu equip d’experts en alimentació, nutrició clínica i dietètica, NESTLÉ HEALTH SCIENCE treballarà conjuntament amb l’equip assistencial del GRUP CLECE. Amb aquest fet, el GRUP CLECE afegeix valor als serveis assistencials que ofereix a la gent gran. En termes d’assessoria nutricional, l’acord contempla el fet de posar en marxa un pla de verificació, d’estandardització i d’optimització de les dietes especials, tot tenint en compte les necessitats fisiològiques i patològiques de les persones grans, en els centres que regenta el GRUP CLECE. De la mateixa manera, el personal sanitari del grup seguirà un programa formatiu dissenyat i desenvolupat per NESTLÉ HEALTH SCIENCE orientat a l’àmbit de la nutrició clínica, per tal de donar resposta, d’aquesta manera, a l’obstinació del GRUP CLECE de comptar amb els millors.

Per Walter Molhoek, director general de NESTLÉ HEALTH SCIENCE IBERIA: «aquest acord és una molt bona oportunitat per establir sinergies i plans de treball conjunts. L’objectiu final és col•laborar en la millora de l’atenció i la qualitat de vida de les persones grans».

Segons Cristóbal Valderas Alvarado, director general del GRUP CLECE: «el nostre objectiu és procurar el màxim benestar als beneficiaris dels serveis que prestem. Volem la millor qualitat de vida per a les persones grans. Per això, a les residències i centres que gestionem, treballem per tal de promoure una vida activa, plena i independent. Per fer-ho, la nutrició és un element clau de salut i benestar. D’aquesta manera, el fet de comptar amb un partner especialitzat com NESTLÉ HEALTH SCIENCE suposa una oportunitat de millora en els nostres serveis i un benefici clar per als usuaris.»