Clece i Fesbal intensifiquen la seva col•laboració per a la donació d’aliments

Clece i Fesbal intensifiquen la seva col•laboració per a la donació d’aliments

  • Totes dues entitats ampliaran les iniciatives que feien de manera conjunta en l’àmbit local i regional.
  • L’acord s’emmarca en el compromís social de Clece orientat a la integració de persones socialment vulnerables

5 de juny del 2014. Clece i la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) han signat un acord pel qual es comprometen a regular i intensificar la seva col•laboració en la compra o recollida, així com en la donació d’aliments.

El director general de Clece, Cristóbal Valderas Alvarado, i el director general de Fesbal, Juan Raúl Sanz Jiménez, van signar el conveni a la seu corporativa de la Federació.
 

La signatura de l’acord suposa regular les col•laboracions que totes dues entitats feien a través de diferents iniciatives en l’àmbit local i regional. D’aquesta manera, segons els termes de la col•laboració, Clece es compromet a donar productes d’alimentació que es lliuraran als bancs d’aliments associats a Fesbal a Espanya per fer-los arribar a les persones necessitades.

Cristóbal Valderas Alvarado ha manifestat la seva satisfacció amb el conveni «perquè suposa fer un pas més en la fructífera col•laboració que hem desenvolupat en els darrers anys. A Clece volem sumar, volem aportar benestar a la societat, especialment a les persones més desprotegides socialment. La tasca que fa FESBAL en aquest sentit mereix tot el nostre reconeixement i el fet de poder sumar-nos-hi és una oportunitat de reforçar el nostre compromís social i materialitzar-lo en fets reals. En concret, en una cosa tan necessària actualment com les activitats de sensibilització i donació d’aliments».

Segons Juan Raúl Sanz Jiménez, «aquest és un exemple més de la creació de valor compatible de Clece, valor no només per a l’empresa, sinó també per a la societat. Significa comprendre que la pobresa és una malaltia social, que a Espanya representa un 27,3% de la població en risc d’exclusió social (amb més incidència en l’edat infantil), i que, amb l’ajuda d’aquests aliments essencials a la cistella bàsica familiar que avui ens lliureu, portem vida i consol a les famílies».

La signatura del conveni amb Fesbal s’emmarca en el projecte social de Clece, basat en la integració social de col•lectius vulnerables a través de la seva inserció laboral, el manteniment de l’ocupació i la millora de la qualitat de vida d’aquelles persones més desprotegides socialment. Un compromís pel qual actualment treballa conjuntament amb més de 200 associacions i fundacions amb finalitats socials.