Clece celebra, a les Canàries, dues jornades per sensibilitzar els seus treballadors sobre la inserció laboral de col•lectius desfavorits

Clece celebra, a les Canàries, dues jornades per sensibilitzar els seus treballadors sobre la inserció laboral de col•lectius desfavorits

Madrid, abril del 2014. Clece ha celebrat a la Direcció Regional de les Canàries, dues jornades adreçades a caps de servei i encarregats amb l’objectiu de sensibilitzar el seu equip sobre la inserció laboral de col·lectius desfavorits.

Les jornades s’han celebrat a Tenerife i Las Palmas de Gran Canaria i han comptat amb la col·laboració d’entitats com Creu Roja, FSC Inserta i la Unitat de Violència de Gènere del Cabildo de Tenerife, encarregades de fer les diferents ponències als 29 treballadors que han participar en la iniciativa.

Amb aquestes jornades, Clece implica els seus comandaments intermedis, amb responsabilitat directa en la contractació, en la necessitat d’afavorir la inserció laboral de persones amb dificultats especials d’accés al mercat de treball per la seva situació social. Una iniciativa de conscienciació que s’emmarca dins del compromís social de Clece adreçat a fomentar la igualtat d’oportunitats laborals per a persones procedents de col·lectius vulnerables com ara persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió social o víctimes de violència de gènere. Un gran objectiu que comença pels mateixos treballadors per als quals Clece organitza periòdicament diverses accions de sensibilització.