Talher i Clece, reconegudes pel foment de l’ocupació a Sabadell

Talher i Clece, reconegudes pel foment de l’ocupació a Sabadell

Març 2014. L’Ajuntament de Sabadell, a través del seu servei de Promoció Econòmica, Vapor Llonch, ha reconegut la tasca de Clece en el foment de l’ocupació i la igualtat d’oportunitats laborals en aquest municipi barceloní. A Sabadell, Clece compta amb prop de 300 treballadors que presten serveis en els sectors de neteja, manteniment, jardineria i ajuda a domicili.

El reconeixement, personalitzat en el mateix alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, es va materialitzar en el marc de la 3a edició de la Jornada IntegraRSE, una iniciativa municipal de reconeixement públic en la qual es premien les empreses que acreditin la qualitat d’«Empresa Socialment Responsable en l’àmbit de la Igualtat d’Oportunitats i la Gestió de la Diversitat» o la seva col·laboració amb els programes municipals de Foment d’Ocupació.

Clece i Talher van ser entre les empreses reconegudes en aquesta edició, que, presentada pel periodista Manuel Campo Vidal, va comptar amb la representació de la Diputació de Barcelona i del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, entre altres autoritats. Jose Luís Muñoz, per part de Clece, i David Gómez, per part de Talher, van ser els encarregats de recollir els diplomes.

.